Om Koret

 

Om Skælskør Rytmiske Kor

I Skælskør Rytmiske Kor er vi pt. 50 trofaste sangere fordelt på 5  stemmer. Vi slider i det, i vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre, men vi gør det ledsaget af en god sund latter. Udover vores ugentlige øveaften, torsdag, arrangerer vi øveweekender, og øvelørdage både med egen og eksterne undervisere.  Vi har de sidste 2 år også inviteret andre kor/sangere til fælles Rytmisk Kortræf i Pakhuset i Skælskør.   (Se mere om 3. gang under fanen kortræf). Vi tror på, at man synger bedst i trygge rammer og vi vægter derfor fællesskabet højt.

Korleder Lars Kristian Sørensen og pianist Anne Steen Hansen får med stort engagement, humor, entusiasme og faglig dygtighed det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi giver gerne koncerter til alle lejligheder og har både et julerepertoire og et mere bredt repertoire. (se Musikken). Vi øver hver torsdag fra 19-21.30 i musiklokalet på Skælskør Skole.

Overvejer du at begynde at synge i kor, så er du velkommen til at prøve det af  i en dejlig atmosfære i Skælskør Rytmiske Kor. Vi optager nye medlemmer i august/september og januar/februar måned. I øjeblikket har vi plads til basser, tenorer og sopraner. Se Booking – øveaften.